Despre noi

Călin Muscă
„Urmărim fiecare pas al procesului. Suntem la fel de interesați de ce mănâncă animalele noastre, de cum sunt obținute furajele, ca și de calitatea cărnii, modul în care este aleasă, procesată și mai apoi distribuită. Ceea ce le oferim românilor este ceea ce punem pe masa copiilor și nepoților noștri.”
Călin Muscă
Dainuie din 1991

Valori si viziune

Ce credem și ce vrem să realizăm

Casa Muscă este despre familie. Ceea ce punem copiilor noștri pe masă este și ceea ce le oferim clienților noștri. Nu este loc de discuție atunci când vine vorba despre calitatea și prospețimea produselor oferite.

Casa Muscă este un brand românesc, produs local din vestul țării care oferă carne de animale crescute atât în propriile ferme cât și în fermele colaboratorilor nostri locali după care este preparată în abatorul propriu.

Suntem convinși că și România poate oferi produse cu savoare care să atragă atenția și să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi ale chefilor, ale celor pasionați de gătit, dar și a celor care doar vor să se bucure de o carne delicioasă în farfurie alături de cei dragi.

Afacerea noastră de familie

Călin Muscă, directorul companiei, este un familist dedicat, ce a crescut aproape de fermele de animale, fiind fiul lui Dimitrie Muscă, cel care a înființat prima cooperativă de animale din Arad, în anii 90, care aduce împreună sute de acționari. El și-a lăsat amprenta în industria agricolă implementând un nou mod de hranire al șuinelor oferindu-le furaje lichide, ce ajută la creșterea lor și a purcelușilor într-un mod sănătos.

Motto-ul afacerii, sloganul afișat pe toate materialele – de la furcă la furculiță – este adevărul care ghidează această afacere. O importanță ridicată este pusă pe procesul de producție al cărnii care începe cu mult înainte de preparea ei. Fiecare pas este atent monitorizat, porcii si vitele sunt crescute în ferme proprii, iar carnea se obține în abatorul nostru Porkprod, din localitatea Iratoșu, Arad, care funcționează la cele mai înalte standarde europene de calitate.
Dainuie din 1991